PŘÍBĚH MASA

PŘEČTĚTE SI ZAJÍMAVÝ ČLÁNEK NEBO SE PODÍVEJTE NA VIDEO ZE ŠPANĚLSKA KTERÉ NAJDETE ZDE

Vše chce svůj čas, nic se nemá uspěchat....a platí to i u masa. Cesta steaku na váš talíř je zdlouhavá, ale krásná. Maso si sami osobně vozíme ze Španělska, kde si vybíráme jak dodavatele, tak jednotlivé kusy. Pak ho staříme několik měsíců v našich zracích skříních. Každý kus individuálně dle druhu masa, plemene krávy a dalších aspektů. Když nastane ten správný okamžik, naši kuchaři maso zbourají-rozporcují na jednotlivé steaky. A pak nastává ten nejkrásnější moment- steak vám připraví na grilu, který je jediný svého druhu ve střední Evropě- Charcoa Antique Metal Pedrouzo. A ještě jeden moment je pro nás jako droga- okamžik, kdy ochutnáte maso a po tváři se vám rozlije pocit naprostého uspokojení...

PŘÍBĚH MASA

PŘEČTĚTE SI ZAJÍMAVÝ ČLÁNEK NEBO SE PODÍVEJTE NA VIDEO ZE ŠPANĚLSKA KTERÉ NAJDETE ZDE

Vše chce svůj čas, nic se nemá uspěchat....a platí to i u masa. Cesta steaku na váš talíř je zdlouhavá, ale krásná. Maso si sami osobně vozíme ze Španělska, kde si vybíráme jak dodavatele, tak jednotlivé kusy. Pak ho staříme několik měsíců v našich zracích skříních. Každý kus individuálně dle druhu masa, plemene krávy a dalších aspektů. Když nastane ten správný okamžik, naši kuchaři maso zbourají-rozporcují na jednotlivé steaky. A pak nastává ten nejkrásnější moment- steak vám připraví na grilu, který je jediný svého druhu ve střední Evropě- Charcoa Antique Metal Pedrouzo. A ještě jeden moment je pro nás jako droga- okamžik, kdy ochutnáte maso a po tváři se vám rozlije pocit naprostého uspokojení...