PŘÍBĚH MASA

Vše chce svůj čas, nic se nemá uspěchat..
a platí to i u masa.

Cesta steaku na váš talíř je zdlouhavá, ale krásná.

Maso si sami osobně vozíme ze Španělska,
kde si vybíráme jak dodavatele, tak jednotlivé kusy.

Pak ho staříme několik měsíců v našich zracích skříních. Každý kus individuálně dle druhu masa, plemene krávy a dalších aspektů.

Když nastane ten správný okamžik, naši kuchaři maso zbourají - rozporcují na jednotlivé steaky.
Pak nastává ten nejkrásnější moment - steak vám připraví na grilu, který je jediný svého druhu
ve střední Evropě - Charcoa Antique Metal Pedrouzo.

A ještě jeden moment je pro nás jako
droga - okamžik, kdy ochutnáte maso
a po tváři se vám rozlije pocit naprostého uspokojení...

VÍCE SE DOZVÍTE NA NAŠEM INSTAGRAMU
sTEAKRESTAURANT

Hnědé krávy s ušními známkami ve stáji, hospodářská zvířata na farmě.
Hnědé krávy s ušními známkami ve stáji, hospodářská zvířata na farmě.
Hnědé krávy s ušními známkami ve stáji, hospodářská zvířata na farmě.